Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων - ωφελουμένων των προγραμμάτων ΤΟΠΣΑ - ΤΟΠΕΚΟ

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ  επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων "Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤΟΠΣΑ" και "Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες - ΤΟΠΕΚΟ" λήγει στις 30/6/2015, οπότε ΩΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΑΕΔ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/6/2015.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο ειδικό πεδίο του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ στην διεύθυνση www.oaed.gr όπου επίσης περιγράφονται αναλυτικά οι προϋποθέσεις και λοιποί όροι του προγράμματος.

Για να δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου του ΟΑΕΔ παρακαλώ κάντε κλικ εδώ

Επιλογή και Εκπαίδευση Προσωπικού

Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου, διοργανώνει ημερίδα για την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους Εργοδότες με θέμα "Επιλογή και Εκπαίδευση Προσωπικού".

Για να δείτε την πρόσκληση παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Ευαισθητοποίηση σε θέματα διαφορετικότητας

Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου, διοργανώνει ημερίδα για την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους Εργοδότες με θέμα "Ευαισθητοποίηση σε θέματα διαφορετικότητας".

Για να δείτε την πρόσκληση παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας (ΘΕΚ.ΑΚΕ): Εικαστικές Τέχνες


Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας, σας προσκαλέι στην εκδήλωση με θέμα "ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ"

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, στις 6 μμ στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας, Παπακυριαζή 44.

Ομιλήτριες θα είναι 3 μέλη του Σωματείου Πτυχιούχων Εικαστικών, οι οποίες σκοπεύουν να αναλύσουν τις επιλογές που έχει οποιοσδήποτε ασχολείται ήδη με τις Εικαστικές Τέχνες ή αποφασίζει να ασχοληθεί τώρα."

Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας

Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση-workshop παραγωγής προτάσεων και ανάτπυξης στρατηγικής για την επιχειρηματικότητα με θεματικό άξονα την Δημιουργική Απασχόληση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18.00 στον χώρο του Επιμελητηρίου Λάρισας, Παπακυριαζή 44, στο ισόγειο.

You are here: Home Home