Επιλογή και Εκπαίδευση Προσωπικού

Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου, διοργανώνει ημερίδα για την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους Εργοδότες με θέμα "Επιλογή και Εκπαίδευση Προσωπικού".

Για να δείτε την πρόσκληση παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Ευαισθητοποίηση σε θέματα διαφορετικότητας

Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου, διοργανώνει ημερίδα για την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους Εργοδότες με θέμα "Ευαισθητοποίηση σε θέματα διαφορετικότητας".

Για να δείτε την πρόσκληση παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας

Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση-workshop παραγωγής προτάσεων και ανάτπυξης στρατηγικής για την επιχειρηματικότητα με θεματικό άξονα την Δημιουργική Απασχόληση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18.00 στον χώρο του Επιμελητηρίου Λάρισας, Παπακυριαζή 44, στο ισόγειο.

Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας (ΘΕΚ.ΑΚΕ): Εικαστικές Τέχνες


Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας, σας προσκαλέι στην εκδήλωση με θέμα "ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ"

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, στις 6 μμ στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας, Παπακυριαζή 44.

Ομιλήτριες θα είναι 3 μέλη του Σωματείου Πτυχιούχων Εικαστικών, οι οποίες σκοπεύουν να αναλύσουν τις επιλογές που έχει οποιοσδήποτε ασχολείται ήδη με τις Εικαστικές Τέχνες ή αποφασίζει να ασχοληθεί τώρα."

Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας (ΘΕΚ.ΑΚΕ): Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου, διοργανώνει ημερίδα για την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους Εργοδότες με θέμα την Αξιολόγηση Προσωπικού. Για να δείτε την πρόσκληση παρακαλώ κάντε κλικ εδώ

You are here: Home Home