ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης στην επιχειρηματικότητα.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΟΠΣΑ "Θυρίδες Ανάπτυξης και Λειτουργίας Επιχειρήσεων στο Δημιουργικό τομέα - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ", είχαν την ευκαιρία να πιστοποιηθούν στο Αίσθημα Πρωτοβουλίας και στις Βασικές Αρχές που διέπουν την Επιχειρηματικότητα. 

Η πιστοποίηση αποτελεί βασικό εργαλείο για την ανάπτυξη και συνέχεια της επιχειρηματικότητας, κυρίως για όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούνε επιχειρηματκά.

Εξετάσεις Πιστοποίησης στην Επιχειρηματικότητα

Την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ, Παλαιολόγου 19, οι εξετάσεις για την Πιστοποίηση στην Επιχειρηματικότητα.

Για να δείτε το πρόγραμμα των εξετάσεων παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΟΑΕΔ

Προκηρύχθηκε το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ
«Για την πρόσληψη 10.000 ωφελουμένων των δράσεων ΤΟΠΣΑ και ΤΟΠΕΚΟ »
Για να δείτε το ενημερωτικό δελτίο, κάντε κλικ εδώ

Διακρατική Δικτύωση και Mεταφορά Tεχνογνωσίας

Μια μοναδική για τα δεδομένα της πόλης μας συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και τη Τρίτη 25-26 Αυγούστου 2014 στις εγκαταστάσεις του ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ ΑΕ. Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος ΤοπΣΑ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ», ο εκπαιδευτικός οργανισμός είχε τη χαρά να υποδεχτεί έναν εμπειρογνώμονα σε θέματα υποστήριξης επιχειρήσεων του πολιτιστικού και δημιουργικού τομέα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ συμμετείχαν σε διαδραστικές συζητήσεις και βιωματικά εργαστήρια όπου δοθηκε έμφαση σε παραδείγματα επιχειρηματικότητας στο δημιουργικό τομέα με στόχο να λειτουργήσουν ως πρότυπα και πηγή έμπνευσης για τα άτομα που ενδιαφέρονται να ιδρύσουν τη δική τους ατομική ή κοινωνική επιχείρηση.

Ο επίτιμος καλεσμένος είναι απεσταλμένος της θερμοκοιτίδας Chocolate Factory που λειτουργεί στο Λονδίνο από το 1996 και αποτελεί κέντρο για την επώαση νεοσύστατων επιχειρήσεων που ανήκουν στο δημιουργικό και πολιτιστικό τομέα. Το Chocolate Factory αποτελεί μια «δημιουργική θερμοκοιτίδα», όπου ο πολιτισμός και η επιχειρηματικότητα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν πλούτο και κοινωνική ένταξη, ενώ εμπνέεται από τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Ο προσκεκλημένος μοιράστηκε την προσωπική του εμπειρία και καριέρα ενώ έγινε εκτενής ανάλυση του συγκεκριμένου μοντέλου επιχειρηματικότητας και οι παράγοντες επιτυχίας του, προκειμένου να μεταφερθούν στοιχεία και χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και τις ιδέες των ωφελουμένων της Πράξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ».

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές το ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ολοκληρώνει τις 135 ώρες κατάρτισης με την υλοποίηση των κλαδικών επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Συγκεκριμένα, από τις 23 Ιουνίου έως και τις 21 Ιουλίου 2014, πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» εξειδικευμένα στις ανάγκες των ωφελουμένων σεμινάρια.

Κατά τη διάρκεια των κλαδικών σεμιναρίων διάρκειας 25 ωρών, οι καταρτιζόμενοι έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν στις πρακτικές διαχείρισης της σκηνογραφίας στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στα μουσικό-τηλεοπτικά δρώμενα, σε προγράμματα γραφιστικής σχεδίασης όπως CorelDraw και Photoshop, στη Microsoft Access καθώς και σε Βασικές Αρχές Λογιστικής.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ στο τηλ. 2410554026 ή γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο facebook.

You are here: Home Home