ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές το ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ολοκληρώνει τις 135 ώρες κατάρτισης με την υλοποίηση των κλαδικών επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Συγκεκριμένα, από τις 23 Ιουνίου έως και τις 21 Ιουλίου 2014, πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» εξειδικευμένα στις ανάγκες των ωφελουμένων σεμινάρια.

Κατά τη διάρκεια των κλαδικών σεμιναρίων διάρκειας 25 ωρών, οι καταρτιζόμενοι έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν στις πρακτικές διαχείρισης της σκηνογραφίας στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στα μουσικό-τηλεοπτικά δρώμενα, σε προγράμματα γραφιστικής σχεδίασης όπως CorelDraw και Photoshop, στη Microsoft Access καθώς και σε Βασικές Αρχές Λογιστικής.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ στο τηλ. 2410554026 ή γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο facebook.

Συμμετοχή του ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ στο Φεστιβάλ Πηνειού

Το ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ συμμετέχει φέτος στο Φεστιβάλ Πηνειού με δικό του περίπτερο και  πλούσιο υλικό! 

Από το Σάββατο 28 Ιουνίου έως και την Κυριακή  6 Ιουλίου  οι επισκέπτες της εκδήλωσης έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διάφορες ειδικότητες του δημιουργικού τομέα .

Χειροτεχνίες & κατασκευές, παραγωγή χειροποίητων προϊόντων, εικαστικές τέχνες, μόδα & oμορφιά, ΜΜΕ, μουσική, δημιουργική απασχόληση & διοργάνωση εκδηλώσεων όλα κάτω από την ίδια στέγη! 

80 άνεργοι του Δήμου Λαρισαίων αξιοποίησαν το ταλέντο τους και το επιχειρούν Δημιουργικά! 

Ο δρόμος προς την αυτο-απασχόληση μόλις ξεκίνησε!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ στο τηλ. 2410554026 ή γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο facebook

Περισσότερα...

Οι επιτυχόντες του προγράμματος - "ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ"

Προκειμένου να δείτε τη λίστα των επιτυχόντων στο πρόγραμμα "ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ" κάντε κλικ εδώ.

Για τη διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων, τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί με τον προσωπικό αριθμό ΑΜΚΑ.

Τυχόν ενστάσεις κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων υποβάλλονται σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανάρτησης στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Παρακαλούνται όλοι οι επιτυχόντες, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 πμ να παρευρεθούν στο αμφιθέατρο στο  "ΔΗΜΗΤΡΑ" ΚΕΕ, Παλαιολόγου 19, για την έναρξη του προγράμματος.

 

Ολοκλήρωση των σεμιναρίων κατάρτισης «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, Management, Marketing και προώθηση προϊόντων»

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή, 06/06/2014 τα σεμινάρια κατάρτισης του προγράμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ με την υλοποίηση και της πρακτικής άσκησης των καταρτιζομένων. Στόχος της πρακτικής άσκησης ήταν οι καταρτιζόμενοι να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές πάνω σε ζητήματα επικοινωνιακής στρατηγικής, προώθησης και δημοσιότητας. Για τον λόγο αυτό, ένα μέρος των καταρτιζομένων υλοποίησαν την πρακτική τους άσκηση διάρκειας 32 ωρών σε εταιρείες του δημιουργικού τομέα του Δήμου Λαρισαίων, ενώ ένα δεύτερο μέρος των ωφελουμένων υλοποίησαν στο ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ ένα project με τίτλο «Επικοινωνιακή Στρατηγική». Ως αποτέλεσμα του εν λόγω project ήταν η δημιουργία τριών (3) videos τα οποία έχουν ως σκοπό την προώθηση της ομάδας ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ στο ευρύ κοινό.

Παρακαλώ κάντε κλικ στα παρακάτω links προκειμένου να δείτε τα τρία videos που αναπτύχθηκαν από τους συμμετέχοντες στο project: 

Επιλογή Υποψήφιων Καταρτιζομένων

Τα αποτελέσματα επιλογής για την συμμετοχή των καταρτιζομένων στο πρόγραμμα "ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ" θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014.

You are here: Home Home